Mortex

Ga voor een betonuitstraling met mortex. Het wordt gebruikt als een waterdichte coating op muren en vloeren en zeer geschikt voor de afwerking in de badkamer.

De voordelen van mortex

Mogelijk op eender welke ondergrond

Mortex is veelzijdig, het past op vrijwel elke ondergrond, van hout tot meubels en trappen.

Verschillende kleuren

Personaliseer je ruimte met een reeks prachtige kleuropties, zodat jouw stijl tot uiting komt.

Waterbestendig

Mortex biedt niet alleen stijl, maar is ook waterbestendig, ideaal voor keukens en badkamers.

Tijdloos en elegant

Mortex geeft een tijdloze en elegante uitstraling aan je ruimte, die jarenlang indruk zal maken.

Breed toepassingsgesbied

Van vloeren tot muren, mortex is geschikt voor diverse toepassingen in je huis.

Strakke betonlook

Een strakke betonlook die moderniteit en karakter toevoegt aan elke ruimte.

Democratische prijzen

Stijl hoeft niet duur te zijn. Onze mortex-diensten bieden een democratische prijs voor kwaliteit en esthetiek.

Flexibel in stijl

Creëer de gewenste sfeer - van industrieel tot modern - met de flexibele stijlmogelijkheden van mortex.

Onze partners

Ontdek de kracht achter onze expertise. Wij vertrouwen enkel op de beste merken en materialen om jouw project te verwezenlijken. Onze keuze voor hoogwaardige verf en materialen is de sleutel tot een prachtig eindresultaat.
Klanten geven ons 4,9/5 op Google reviews

Onze klanten aan het woord

Bert De Weirdt
Bert De Weirdt
Lees verder
Color Concept levert uitzonderlijk goed werk aan de afgesproken voorwaarden. De afwerkingsgraad is bijzonder hoog en de gebruikte materialen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze hebben ons huis volledig onder handen genomen: kaleien, afwerken met silicaatverf en ramen schilderen. De zaakvoerder is bovendien een topkerel die actief meedacht met ons. Absolute aanrader voor wie schilderwerken nodig heeft!
John Lewis
John Lewis
Lees verder
Wij zijn SUPER tevreden van het schilderwerk van Color Concept. Zij hebben ons nieuw appartement volledig geschilderd. Het is gewoonweg uitstekend tot in de kleinste details. Heel goede samenwerking, goede raden gekregen, punctueel, proper, .... Many thanks aan jullie
Ben Witters
Ben Witters
Lees verder
Color Concept heeft top werk geleverd bij het schilderen van mijn woning. Ze hebben oog voor detail en denken ook echt mee met de keuzes die je moet maken. Ik ben heel tevreden over het resultaat en de professionele aanpak van hen, zeker aan te raden!
Heidi Wils
Heidi Wils
Lees verder
Wij hebben onze muren, plafond en binnendeuren laten schilderen door Color Concept. Puur vakmanschap! Zeer fijn afgewerkt, grote barsten en gaatjes netjes weggewerkt. Zeer vriendelijke en stipte mensen! Een aanrader van begin tot eind!
Evy De Belder
Evy De Belder
Lees verder
Zeer tevreden van afwerking en schilderwerken! Appartement ziet er weer fris uit dankzij het team van color concept. Waren heel wat barsten en deze werden professioneel weg gewerkt. Ook bij verborgen situaties die aan het licht komen denken ze mee na om dit probleem op te lossen, steeds in samenspraak. Een aanrader!
Christof Van Osselaer
Christof Van Osselaer
Lees verder
Living/keuken/veranda laten schilderen. Snelle respons en oplevering. Leuke en respectvolle bende, geen probleem om ze een week in huis te hebben. Omtrent de werken is een goed resultaat geleverd, met oog voor detail. Uitgebreide voorbereiding, veel schuren en mooi geverfd. Transparante communicatie voor en tijdens de werken, ze denken mee na over het mooist mogelijk resultaat. Bij melding van oneffenheid na werken zijn ze zsm langs geweest om het te herstellen. Kortom zijn geld waard.
Viktor Weuts
Viktor Weuts
Lees verder
Professionele en betrouwbare schilders die stipt werken. Goede prijs-kwaliteit in vergelijking met andere schilders. Werken alles tot in de puntjes af. Een ware aanrader!!!
Ann Ceuppens
Ann Ceuppens
Lees verder
Merci voor het prachtig geleverde en afgewerkte schilderwerken zowel de muren, de deuren en de plafonds. Voor de volgende werken zullen we zeker weer beroep doen op jullie. Ik kan jullie aanbevelen aan anderen.
Erik Verhaegen
Erik Verhaegen
Lees verder
Net mijn achtergevel laten schilderen door Color Concept. Onder de indruk, van begin tot einde. Ik had verschillende offertes aangevraagd, en iedereen bood verschillende soorten/merken verf aan. Ik heb Rudy uitleg gevraagd, en hij heeft mij onmiddellijk met behulp van zijn leverancier begeleid in de juiste keuze. De uitvoering verliep ook zoals afgesproken. Zijn team is beleefd en vriendelijk, met zorg voor afwerking..... voor mij een perfecte keuze en de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Bij een volgend werk staat hij bij mij vooraan in de rij.
Ben Janssens
Ben Janssens
Lees verder
Zeer tevreden van de geleverde schilderwerken. Goede communicatie over passende verfkleuren. Propere afwerking. Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
John en Anne
John en Anne
Lees verder
Zeer correct persoon. Respecteert afspraken, tijdstippen en prijzen. Mooi eindresultaat en vlotte communicatie. Zonder twijfel zeker een aanrader.
Met Color Concept reken je op:

Offerte aanvragen

Andere diensten

Kaleien

Een likje verf doet wonderen. Laat uw buitengevel heropleven.

Schilderwerken

Stijlvol en kwalitatief. Verschillende technieken mogelijk.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?